Anny Mathôt-Wijnker al 60 jaar trouw lid van het dameskoor Wervershoof

WERVERSHOOF – Woensdagavond 5 juli 2017 werd erelid, Anny Mathôt-Wijnker in het zonnetje gezet door het dameskoor en Pastor J. Suidgeest. Na de mis van woensdagavond in “De Inzet” werd Anny verrast door Pastor met een oorkonde en een prachtige kaars voor meer dan 60 jaar trouw lid van het dameskoor. Een gouden speld met 60 erop, werd door zoon Jos op haar jasje gespeld.

Vele familieleden en het dameskoor mochten dit aanschouwen. Daarna in optocht naar Het Café van Wervershoof waar nog een verrassing te wachten stond. De fanfare bracht een mooie serenade ten gehore. Prachtig om te zien hoe verrast Anny was.

Daarna heeft iedereen in Het Café van Wervershoof heerlijk aan de koffie met gebak gezeten en daarna lekker aan de borrel met wat hapjes. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond. Anny van harte gefeliciteerd met dit 60 jarig jubileum.

Reageren via facebook