0.5 C
Medemblik
17 januari 2021 03:01
Medemblik Actueel.

Deze gaat dus buiten de reguliere uren hermetisch op slot.

FC Medemblik is de rotzooi zat die wordt achtergelaten en gooit de poort op slot

MEDEMBLIK – Klaar zijn ze ermee bij FC Medemblik. Elke keer weer als onbekenden van het sportcomplex buiten de openingsuren gebruik heeft gemaakt moeten de vrijwilligers de puinhopen opruimen en de vernielingen repareren.

Daarom heeft het bestuur van FC Medemblik besloten om buiten de reguliere openingstijden het sportcomplex op slot te gooien en er mag dan ook niet meer gesport worden.

Het bestuur zegt: ,,Dit geldt voor zowel leden als niet-leden. Zowel de gemeente als FC Medemblik zullen hier op toezien. Om hier op toe te zien heeft de gemeente de BOA’s hier op geïnstrueerd. Zodra de BOA’s personen op het complex signaleren worden deze aangehouden en krijgen deze een waarschuwing. Wanneer de waarschuwing wordt genegeerd dan wordt bij een tweede keer de naam van die persoon genoteerd. Wanneer er dan sprake is van schade op het complex dan wordt deze schade door de gemeente op deze persoon of personen verhaald.

Reageren via facebook