6.6 C
Medemblik
23 november 2020 20:51
Medemblik Actueel.

Archieffoto: Jordy Weel laat de keeper van SRC kansloos, maar de bal komt op de paal. (Foto: Strandvogels)

Strandvogels 1 verhuist van 4e klasse B naar 4e klasse C

ONDERDIJK – Na jaren in de 4e klasse B te hebben gespeeld, komt Strandvogels 1 volgend seizoen uit in de 4e klasse C. Maar meer dan een letter verschil is het eigenlijk niet, want vrijwel alle ploegen die vorig jaar in 4B speelden, komen in 2017-2018 uit in 4C. Strandvogels dus ook omdat het ternauwernood niet wist te promoveren naar de 3e klasse.

Oude bekenden van vorig seizoen zijn ALC, Always Forward, HSV Sport 1889, Kwiek ’78, RKEDO, Sporting Andijk, VVS ’46, De Valken, Woudia en Zwaagdijk. FC Medemblik van trainer Armand Hofmann is als promovendus afkomstig uit de 5e klasse en dit geldt ook voor Oosthuizen. Een oneven aantal ploegen dus er zal elke week een team vrij zijn.

Het speelschema wordt over een paar weken bekend gemaakt. Volgende week wordt de bekerindeling bekend gemaakt.

Reageren via facebook