13.2 C
Medemblik
23 september 2020 00:50
Medemblik Actueel.

Foto Geert Mos via Facebook

D66 Medemblik kiest Geert Mos als nieuwe lijststrekker

MEDEMBLIK – Voorzitter van D66 West-Friesland Annemarieke van der Meij is verheugd met de verkiezing van de drie lijsttrekkers: “Arwin Rood (Hoorn), Geert Mos (Medemblik) en Jaap Koning (Enkhuizen) hebben veel ervaring in de gemeenteraad en zijn alle drie in staat om anderen te enthousiasmeren en te motiveren. Wij zijn dan ook samen met het bestuur van D66 Hoorn blij met lijsttrekkers die weten en begrijpen wat de kiezers willen en daarnaast openstaan voor een ‘opfrisbeurt’ van het gemeentebestuur”.

De besturen van D66 West-Friesland (Enkhuizen en Medemblik) en D66 Hoorn gaan na de gemeenteraadsverkiezingen samen in een nieuw te vormen bestuur.

Geert Mos (65), woonachtig in Midwoud, is sinds 2014 raadslid. Zijn portefeuille bevat voornamelijk alles wat te maken heeft met (openbare) ruimte. Geert heeft meer dan 30 jaar in overheidsorganisaties gewerkt en kent die wereld goed. Naast het raadswerk is hij lid van de Raad van Toezicht van de RSG in Enkhuizen.

De uitslag van de lijsttrekkersverkiezing ziet Geert als een teken dat een grote meerderheid van de leden het werk van de huidige D66-fractie in Medemblik steunt. Dat moet wat hem betreft zeker richting geven aan de inzet voor de volgende periode.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?