7.2 C
Medemblik
27 november 2020 17:27
Medemblik Actueel.

Foto via facebook

Botterjeugd zingt lang zal hij leven voor René Waldram

MEDEMBLIK – Het is niet duidelijk of de meest populaire havenmeester van Nederland 50 jaar geleden met rode overal is geboren maar vandaag stond René Waldram samen met zijn onafscheidelijke rode overal in de spotlight bij iedereen de de Kwikkelse brug passeerde.

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat er een klein wondertje ter wereld kwam en uitgroeide tot een graag geziene man en vanaf kleins al verslingerd is aan het water en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees ook het interview dat Mieke Koomen in 2014 met René Waldram had

En natuurlijk moest zijn verjaardag groots worden gevierd, overal slingers, en op de brug een pop met natuurlijk zijn rode overal en een foto van René als hoofd, iets wat een groep jongeren die met 1 van de botters in de haven van Medemblik ligt afgemeerd ook zagen en spontaan lang zal hij leven begonnen te zingen..

Reageren via facebook