Wervershoof 200 jaar – sportweekend 1 en 2 juli

WERVERHOOF – Dit wordt een leuk afwisselend sportweekeinde. Op zaterdag 1 juli gaan de kinderen van de lagere school sporten in teams. Van 10 tot 12u groepen 1 t/m 4 en vanaf 12-14u de groepen 5 t/m 8.

Die teams zullen dan gaan handballen, voetballen en volleyballen op een groot zandstrand dat op de parkeerplaats is gemaakt. Ook zullen ze kennismaken met de Gymnastiekvereniging op de Tumble- en Freerun baan, met Kickboxen en met het Bootcampen. Hiervoor zijn leuke activiteiten aanwezig. De teams met ca. 12 personen zullen via de scholen worden ingedeeld. Daarvan krijg je vanzelf bericht. Mocht je niet benaderd zijn dan kun je ook gewoon langskomen. Dan delen we je als nog ergens in en kun je gewoon meedoen.

Op zondag 2 juli kunnen de kinderen van het voortgezet onderwijs gaan sporten vanaf 14u tot 16u. Ook hier worden teams gemaakt die dan gaan handballen, voetballen en volleyballen op het zandstrand. Ook zullen ze kennismaken met de Gymnastiekvereniging op de Tumble- en Freerun baan. De teams van 6 of meer personen voor deze dag moeten jullie zelf maken. Ga met je vriendenen/of vriendinnen eens overleggen en stel het team samen. De wedstrijdjes spelen jullie dan onderling tegen elkaar. Als de teams te klein zijn is dat geen probleem, dan speel je gewoon tegen een ander team.

Heb je een team, zorg dat je dan ook een begeleider (ouder of iemand anders) hebt. Je kunt je team (aantal sporters en zelfverzonnen teamnaam doorgeven) alvast doorgeven aan de organisatie via mail (ctj.dol@quicknet.nl) Heb je geen team kom dan gewoon om 13.30u naar de westrand. Dan maken we van deze sporters nieuwe teams. Naast de teamspsorten zijn er die dag(en) ook veel demonstraties en clinics.

Zo is op de zaterdag het volgende gepland:
Clinic Tennis: vanaf 10u kun je onder begeleiding een balletje slaan.
Demo Kaatsen: deze historische sport wordt nog maar op een paar plaatsen beoefend. Er wordt getoond hoe deze sport gaat.
Demo Roeien: vanaf 12.00u wordt op de Boxwaai geroeid met om 15u een demo/uitleg in clubhuis.
Demo Skeeleren (met oa. Irene en Simon Schouten en Sjaak Schipper): deze start om 16u
Demo Streetdance: deze start om 17u
Prutmarathon: deze wordt gelopen rondom het Westrand complex start ca. 18.00u

Op de zondag is het volgende gepland:
Clinic Tennis: vanaf 10u kun je onder begeleiding een balletje slaan.
Demo Beachvolleybal: om 16.15u met 2 tegen 2 met enkele topspelers
Demo Taekwando: om 16.00u
De hele dag worden de Gewestelijke Kampioenschappen Skeeleren gereden

Gedurende de hele middag is er een springkussen aanwezig voor de kids die niet mee sporten. Voor de ouders die komen kijken is er voldoende te zien en ook gelegenheid om iets te nuttigen.

Reageren via facebook