Medemblik Actueel.

De vlaggen hangen er were mooi bij in de Bangert (Foto aangeleverd)
Algemeen

1100 vlaggen voor 1350 leden Harddraverijvereniging Prins Hendrik

MEDEMBLIK – ‘Onze’ harddraverijvereniging bestaat dit jaar maar liefst 175 jaar. We vieren deze unieke mijlpaal op ons benefietgala van zaterdag 10 juni, onze jubileumdag van zaterdag 9 september en op onze harddraverij van maandag 18 september 2017.

Harddraverijvlag

De Draverijvlag wappert ook in de Nieuwstraat

Rond de harddraverij worden er circa 30 straten prachtig versierd in Medemblik. Om dit te ondersteunen en om bewoners van de andere straten aan te moedigen hun straat er ook feestelijk uit te laten zien, wil het bestuur u een originele harddraverijvlag cadeau doen. Maar liefst 1.100 huishoudens in Medemblik kunnen hierdoor vanaf nu deze vlag uithangen!

Ps Als uw buren geen lid zijn dan kunnen ze de harddraverijvlag voor slechts €12.50 per stuk kopen bij Kool & Co op Oosterhaven 22 en KlusWijs op Nijverheidsweg 6. De voorraad is beperkt

Reageren via facebook