160 miljoen voor duurzaamheidsmaatregelen

MEDEMBLIK – Het Rijk stelt tot en met 2020 € 160 miljoen extra subsidie beschikbaar voor duurzaamheidsmaatregelen in de gebouwde omgeving.

Voor woningbezitters en ondernemers

Dit bedrag is beschikbaar via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Zowel woningbezitters als ondernemers kunnen subsidie aanvragen voor duurzame maatregelen, zoals warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels. Daarnaast komen slimme thermostaten en in-home displays in combinatie met isolatiemaatregelen in aanmerking voor subsidie via andere regelingen.

Duurzaam Bouwloket

Heeft u vragen over subsidieregelingen met betrekking tot duurzaamheidsmaatregelen? Dan kunt u terecht bij het Duurzaam Bouwloket voor gratis informatie en onafhankelijk advies. Doe de subsidiecheck via www.duurzaambouwloket.nl/subsidieregelingen.

Hulp bij verduurzamen woning

Het Duurzaam Bouwloket wordt door ons ingezet om u van A tot Z verder te helpen bij het verduurzamen van de woning. U kunt er terecht met vragen over: duurzaam (ver)bouwen, energie besparen, energie opwekken, subsidieregelingen en betrouwbare uitvoerende bedrijven. Ga voor meer informatie naar de website van het Duurzaam Bouwloket.