7.9 C
Medemblik
26 februari 2021 11:06
Medemblik Actueel.

Andijker Kunst- en Tuinroute (Foto aangeleverd)
Andijker Kunst- en Tuinroute (Foto aangeleverd)

Andijk staat in het teken van creativiteit tijdens de Kunst- en Tuinroute

ANDIJK – De Kunst- en Tuinroute wordt 27 mei gehouden en op 23 locaties wachten bezoekers verrassende ontmoetingen. Men treft mensen met hun passie én hun gastvrijheid. Creativiteit door het hele dorp, van uiterst west tot uiterst oost. In tuinen, kerken en op andere interessante locaties.

Meer dan dertig Andijkers tonen resultaten van hun creatieve hobby’s tijdens een boeiende route. Van schilderijen en kaarten tot creaties van fietsbanden en bestek, van verzamelingen kabouters en hoeden tot breiwerk en beeldhouwkunst, van luisteren naar zang en muziek tot het zelf beklimmen van een kerktoren (binnen!). Kom, kijk en geniet.

Belangstellenden starten vanaf 11.00 uur bij de R.K. Kerk (Bangert 26), De Kapel (Middenweg 48), de Gereformeerde Kerk (Middenweg 4) of Hornpad 2 bij de familie Groot.

Deelname is gratis en wie de route maakt, krijgt een kaart van Andijk mee met meer informatie. Geniet van 11.00 uur tot 17.00 uur van fraaie tuinen, boeiende kunstuitingen en interessante verzamelingen!

Als door het weer de route wordt afgelast, staat dat die dag om 10.00 uur vermeld op www.gereformeerdekerkandijk.nl en www.andijker.nl.

Reageren via facebook