Bewoners Leekerweide kregen bezoek van de politie

WOGNUM – Op woensdag 10 mei hebben 22 medewerkers van Politie Hoorn zich vrijwillig ingezet bij LeekerweideGroep. Tijdens deze groepsdag kregen de cliënten veel extra aandacht. Er werd met ze gewandeld, gefietst, een speurtocht gedaan. Ook kregen de geitenhokken en hekken rondom de kinderboerderij een nieuw verfje.

Natuurlijk moest er ook even iemand worden aangehouden (Foto: Leekerweide)

De demonstraties door de politie vonden de cliënten geweldig! Ze mochten onder begeleiding van de motorpolitie een rondje mee door Wognum in de ME bus en politieauto. De zwaailichten en sirenes gingen vervolgens aan op het terrein. Ook mochten de cliënten ballen gooien naar de ME met uitrusting (schild met wapenstok) en kregen ze de handboeien om. Dat was een bijzondere ervaring.

Tijdens de rondleiding gaf het politieteam aan dat ze erg onder de indruk waren van de verschillende vormen van zorg die LeekerweideGroep aan de diverse doelgroepen biedt. Het was een mooie dag voor de cliënten waarover ze nog lang zullen napraten. Het politiebezoek maakte veel indruk.

Reageren via facebook