Medemblik Actueel.

Afbeelding: Weersverwachting.nl
Weerberichten

Weerbericht Medemblik – bewolkt, later meer zon

MEDEMBLIK – Vandaag wordt een warme, en misschien wel de eerste zomerse dag van dit jaar. De middagtemperatuur schiet omhoog richting de 24 á 25 graden bij een matige wind uit het zuiden. Vanochtend is er nog veel bewolking maar breekt de bewolking en neemt de zon het stokje over. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar rond de 15 graden.

Het weer voor woensdag

Woensdag wordt zelfs nog warmer dan vandaag, gemiddeld 25 graden, een matige wind uit het zuiden maar de bewolking lost wel wat minder snel op dan vandaag en uit die bewolking kan zelfs een spatje gaan vallen.

Het weer voor de rest van de week

Regen… Zeer op donderdag en vrijdag gaat het regelmatig regenen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt behalve vochtige lucht, ook lagere temperaturen met zich mee. Al valt de 19 graden op donderdag nog wel mee, dat is nog steeds boven normaal voor de tijd van het jaar. Vrijdag wordt het wel een stuk frisser met 15 graden en nog steeds regelmatig een bui.

Het weekend verloopt wisselvallig. Zon en bewolking wisselen elkaar af, en uit deze bewolking zal ook zo nu en dan wat neerslag gaan vallen. Met 17 graden op zaterdag en 18 graden op zondag is het prima weer wat de temperatuur betreft.

Reageer op dit onderwerp