Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, tegen de avond kans op motregen

MEDEMBLIK – Vandaag naast wolkenvelden ook zonneschijn. Later op de dag neemt de bewolking toe en kan er wat lichte regen gaan vallen. Het kwik loopt op naar 13 graden en de wind is matig, en op het IJsselmeer vrij krachtig uit het zuidwesten.

Het weer voor donderdag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 13 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 11 °C.

Het weer na donderdag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 14 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 10 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 10 °C.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.