16.6 C
Medemblik
10 juli 2020 16:18
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bitterkoud, zonnig en veel wind

MEDEMBLIK – Vandaag haalt Koning Winter nog 1x hard uit, niet wat de temperatuur betreft, die ligt met 1 graad boven nu nog boven het vriespunt, maar wel wat de gevoelstemperatuur betreft, door de krachtige soms harde wind, 6 á 7Bft voelt het buiten aan als -10 waardoor jij je goed moet inpakken als je naar buiten gaat. In de nacht naar maandag vriest het nog een graad of 4 .

Maandag is de winterse pret weer voorbij, met 4 graden overdag en in de nacht naar dinsdag geen nachtvorst meer neemt Koning Winter afscheid van onze regio. De wind draait van oost/noordoost in de loopt van de dag naar het noorden en zwakt af naar matig 4Bft.

De rest van de week loopt de temperatuur op naar een graad of 8 op vrijdag en is het overwegend zonnig maar zijn er ook wel wat stapelwolken. De wind draait door naar het westen tot zuidwesten en is matig 3 tot 4Bft. Ook blijft het zo goed als droog aankomende week.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?