Medemblik Actueel.

Tuin- en Straatwedstrijd Woningstichting het Grootslag, win een buurtBBQ

WERVERSHOOF – De huurders van Woningstichting het Grootslag kunnen meedingen naar mooie prijzen! Team Leefbaarheid organiseert twee wedstrijden:

Tuinwedstrijd – maak kans op onze Tuinprijs van 2017

Heeft u een mooie tuin en bent u er daar trots op? Of bent u uw tuin aan het opknappen en ziet deze er netjes en verzorgd uit? Laat dit weten aan WST het Grootslag en maak kans op een prijs.

  • Er is een hoofdprijs (cadeaubon van € 50,-) voor de mooiste voor- en/of achtertuin
  • Er is een hoofdprijs (cadeaubon van € 50,-) voor de mooiste balkontuin
  • Daarnaast zijn er nog drie prijzen van € 25,-
  • Niet nummer 1? Er zijn vijf aanmoedigingsprijzen te winnen (cadeaubon van € 15,-) voor tuinen die duidelijk goed op weg zijn of voor de beginnende tuinier

Hoe werkt het?

Geef u op en stuur vóór 30 juni een mail met vermelding Tuinwedstrijd en uw naam en adres naar leefbaarheid@wst-hetgrootslag.nl of bel naar 0228 587 576.

Vanaf juli gaat WST het Grootslag de wijk in om de tuinen van de deelnemers te beoordelen. De tuinen die zij het mooist of het best verzorgd eruit vinden zien, maken kans op een van de prijzen.

Straatwedstijd: win een buurtbarbecue

Wat maakt een straat aantrekkelijk? Schone stoepen, verzorgde tuinen, speelruimte voor de kinderen of een zitplek voor ouderen? WST het Grootslag het wel voor u invullen, maar zelf heeft u misschien betere ideeën. Daarom dagen zij u uit! Sla samen met uw buren de handen ineen en lever uw plan bij WST het Grootslag in. Huurdersvereniging De Driehoek beoordeelt alle binnengekomen ideeën. Het beste plan én uitvoering worden beloond met een geheel verzorgde buurtbarbecue.

Hoe werkt het?

Geef u op en stuur een mail met vermelding Straatwedstrijd, uw idee, uw naam en adres naar leefbaarheid@wst-hetgrootslag.nl of bel naar 0228 587 576.

Reageren via facebook