v.l.n.r. Burgemeester Frank Streng, wethouder Andrea van Langen, wethouder Harry Nederpelt, wethouder Joset Fit, wethouder Dirk Kuipers en gemeentesecretaris Jaap Zwaan (Foto: Marcel Rob)

Wethouder Van Langen draagt deel van portefeuille over vanwege gezondheidsredenen

MEDEMBLIK – Wethouder Andrea van Langen heeft met ingang van vandaag een aantal onderwerpen uit haar portefeuille tijdelijk overgedragen aan haar collega’s in het college van de gemeente Medemblik. Dit doet zij vanwege gezondheidsredenen.

Wethouder van Langen: ‘Wat ik doe, wil ik meer dan goed doen voor onze inwoners. Ik moet nu een aantal dossiers overdragen. Het is fijn dat mijn collega’s mij tijdens deze periode steunen en een deel van mijn werkzaamheden tijdelijk over willen nemen. Inhoudelijk zal er niets veranderen aangezien de koers voor deze onderwerpen is bepaald in het coalitie- en collegeprogramma. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn collega-wethouders deze zaken goed beheren en/of ten uitvoer brengen.

Verdeling werkzaamheden

Wethouder Van Langen blijft drie dagen werken en is verantwoordelijk voor de portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Omgevingswet, herinrichting kop Nieuwstraat in Medemblik, Groenbeheer en Grondzaken.

De overige onderdelen van de portefeuille van wethouder Van Langen zijn als volgt verdeeld:

  • Burgemeester Frank Streng:  Verkeer en Vervoer, Havens
  • Wethouder Dirk Kuipers: CAW, HVC, Openbare Ruimte, RUD en Milieu
  • Wethouder Harry Nederpelt: Archeologie, Huisvesting arbeidsmigranten, Nutsvoorzieningen
  • Wethouder Joset Fit: Gemeentelijk Vastgoed

[signoff]

Reageren via facebook