19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 14:10
Medemblik Actueel.

Spectacularie autocross Winkel
Spectacularie autocross Winkel

Spectacularie autocross Winkel

WINKEL – Het autocross circus zet zondag zondag 17 juni het kamp op aan de Hartweg in Winkel. Deze dag vindt vanaf 12.00 uur de crazy-autocross plaats op het snelle en spectaculaire circuit tussen de sporthal en de Westfriesedijk in Winkel. Er wordt door ruim honderd deelnemers gestreden om de grote SP 2000 beker en de Peetoom Winkel wisselcup terwijl het resultaat ook zal meetellen voor het kampioenschap van Noord-Holland.

In Winkel zal dit jaar in totaal acht klassen de strijd worden aangegaan namelijk in de Verstevigde-, de Standaard-, de Dames – de Super Standaard -, de Keverklasse en de Rodeo klasse maar ook de supersnelle Stockcars de Formule 1 en Formule 2 klasse.

Aan de start staan ook de zogenaamde V-Buggy’s. Jonge beginnende coureurs uit Winkel laten ten overstaan van hun plaatsgenoten zien dat zij in de toekomst Max Verstappen zullen opvolgen.

Spektakel gegarandeerd bij C R A Z Y - A U T O C R O S S op zondag 17 juni 2018 in Winkel .
Spektakel gegarandeerd bij C R A Z Y – A U T O C R O S S op zondag 17 juni 2018 in Winkel .

Reageren via facebook