Doe mee met Omloop van Noord-Holland

Voorjaarstocht Tourclub Wognum

WOGNUM – Tourclub Wognum verzorgt zondag 30 april de voorjaarstocht over een afstand van 90 kilometer. De start vindt om 09.00 uur plaats bij de kantine van sportvereniging Spartanen, Sportlaan 19 in Wognum.

Deze rit is een clubtocht waarbij niet-leden als introducé mee kunnen fietsen. Zo nodig wordt de groep gesplitst en wordt de snelheid aangepast aan het niveau van de deelnemers.

De rit gaat via Avenhorn, Schermerhorn en West-Graftdijk, en vervolgens langs het Noordhollands Kanaal tot Purmerend. Daar wordt de koffiestop gehouden. Daarna rijden de fietsers naar Monnickendam en volgen ze de dijk tot Scharwoude. Vanaf dat dorp voert de tocht weer terug naar Wognum.

Zie ook de toeragenda 2017 op www.tourclubwognum.nl.

Reageren via facebook