Medemblik Actueel.

Bedrijven

Lidl opent de deuren in Wognum

Wognum – Woensdag 24 februari opent Lidl een nieuw filiaal in Wognum. Vanaf die dag kunnen klanten uit Wognum en omstreken zeven dagen per week voor alle boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’, vers afgebakken broodjes én een groot assortiment non-food terecht bij dit ruime en overzichtelijke Lidl-filiaal.

Een minuut gratis winkelen
Rond 8:30 uur zal Lidl op woensdag 24 februari haar eerste klanten verwelkomen. Tot 8:50 uur ontvangen klanten een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 9:00 uur officieel geopend. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Met een kleurplatenactie maken zij kans op leuke prijzen.

Verrassen met vers
Dit is het eerste filiaal van Lidl in Wognum. Het betreft een compleet nieuwbouw filiaal van zo’n 1400 m2. “Wij zijn er erg blij mee ons te vestigen in Wognum. Met ons ruime verse assortiment groente en fruit en broodjes hopen wij alle inwoners van Wognum en omstreken dagelijks te verrassen”, aldus Christine Braun van Lidl Nederland.

Maak kennis met…
Op dinsdagavond 23 februari, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19:00 en 20:30 uur. Op die manier kunnen inwoners van Wognum en omgeving alvast kennismaken met Lidl, het assortiment en het personeel van dit nieuwe filiaal.

Milieuvriendelijk en energiezuinig
Het nieuwe filiaal in Wognum kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten. Zo is er bij de bouw onder meer gebruik gemaakt van de meest duurzame bouwmaterialen. Ook is het filiaal voorzien van 100% LED-verlichting, wat een fikse besparing oplevert.

Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels meer dan 400 filialen. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen. In 2014 is Lidl voor het vijfde jaar op rij verkozen tot ‘Beste Supermarkt in groente en fruit’, zo bleek uit het Versrapport van GfK 2014. Daarnaast is Lidl in 2015 bekroond tot beste supermarkt.

Adres:
Lidl Wognum, Boogerd 5, 1687 VX Wognum

Openingstijden:

  • Maandag 08:00 – 20:00
  • Dinsdag 08:00 – 20:00
  • Woensdag 08:00 – 20:00
  • Donderdag 08:00 – 21:00
  • Vrijdag 08:00 – 21:00
  • Zaterdag 09:00 – 21:00
  • Zondag 12:00 – 18:00

Reageren via facebook