13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 07:08
Medemblik Actueel.

Ger en Mientje Leegwater stellen tweede paasdag hun kunsttuin open. Breng een bezoek en laat je verrassen door de bouwwerken van Ger. (Foto: Wilma Beers)

Kunsttuin Nederlands Kremlin opent de deuren op tweede paasdag

WINKEL – Kunsttuin Nederlands Kremlin van Ger en Mientje Leegwater aan Limmerschouw 51 in Winkel is tweede paasdag, maandag 17 april, van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Beleef deze dag de fantasie architectuur van Ger tussen de Hollandse weilanden. Even de kasteelachtige toegangspoort door en je bent in een andere wereld. Met antieke bouwmaterialen vormt Ger bijzondere bouwwerken, geïnspireerd door de Italiaanse en Russische Barok. Het hoogste bouwwerk is tien meter.

Bij Ger moet alles groot zijn, zo ook zijn beelden, die een plaats hebben gekregen in en om de bouwwerken. Zijn nieuwste project, de campanile, is bijna voltooid. Bezoek tweede paasdag de kunsttuin en maak kennis met de passie, technieken en drijfveren van Ger Leegwater.

Het is zeker de moeite waard. In de tuin is eveneens ruimte genoeg om te picknicken en andere mensen te ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op www.kunsttuinnederlandskremlin.nl. De entree bedraagt € 3,- en is voor de Stichting Kunsttuin Nederlands Kremlin. Parkeren kan bij golfbaan Regthuys.

Reageren via facebook