Medemblik Actueel.

Algemeen Videos

Havenmeester Wijnand Baerken ziet volle havens aan begin toeristenseizoen

MEDEMBLIK – Met de komst van ruim 20 boten van de Bruine Vloot is het toeristenseizoen 2017 officieel begonnen. Havenmeester Wijnand Baerken zegt tegen Medemblik Actueel dat de samenwerking met de middenstand via het de Centrum Visiegroep en de MEVO er voor gaat zorgen dat Medemblik de toeristen zich niet hoeven te vervelen in Medemblik.

Baerken is sinds 2015 de havenmeester in Medemblik en zit de aantallen zeilboten maar ook de hoeveelheid Bruine Vloot en de Witte Vloot elk jaar toenemen. Voor dit jaar is de dekkingsgraad in de havens van Medemblik bijna 100% en kwamen in het begin nog enkele tientallen boten van de Witte Vloot naar Medemblik, voor dit jaar ligt de schatting al op ruim 100 boten wat doorgroeit tot een kleine 200 in 2018.

Reageren via facebook