15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:40
Medemblik Actueel.

DA Jong wordt Etos Jong

MEDEMBLIK – 30 jaar lang heeft drogisterij Jong aan de Nieuwstraat in Medemblik het Logo van DA gedragen maar nu is het tijd om afscheid te nemen en over te stappen naar Etos en een uitgebreider assortiment aan te bieden met scherpere prijzen en nog leukere aanbiedingen

Om de overgang naar Etos Jong soepeltjes te kunnen laten verlopen zal de winkel op 26 maart de deuren sluiten waarna er een ingrijpende verbouwing zal gaan plaatsvinden. De feestelijke heropening is gepland op 5 april aanstaande.

De DA kadobonnen blijven gewoon geldig ook onder de nieuwe naam Etos Jong, maar de klantenpas komt helaas te vervallen, dus heeft u een DA klantenpas dan kunt u deze nog t/m 25 maart aanstaande bij de kassa verzilveren, hiervoor dient u wel uw klantenpas mee te nemen en in te leveren. Er komt voor de DA pas een nieuwe Etos pas in de plaats, deze geeft wederom recht op extra voordeel en de nieuwe pas kunt u vanaf 5 april bij Etos Jong aanschaffen.

Wat verandert er nog meer

Eigenlijk weinig, op een frisse nieuwe kleur na dan, kunt u gewoon uw pasfoto’s blijven komen maken in de winkel van Etos Jong en ook blijven zij gewoon Eyeline brillen verkopen, Etos Jong is een officieel Eyeline verkooppunt. Alleen de website wordt wel aangepast naar www.etosjong.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?