Medemblik Actueel.

Introductie cursus voor raadslid voor inwoners uit de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – Heeft u interesse om raadslid of commissielid te gaan worden van Progressief West Friesland Medemblik in 2018? Wilt u meer weten over het besturen van uw gemeente? Progressief West Friesland  geeft een gratis oriënterende cursus voor raadslid.

Het betreft een introductie en twee avonden over de werkwijze van het raadswerk: woensdagavond 22 en 29 maart en 5 april van 19.30 tot 21 uur. Plaats: gemeentehuis in Wognum. Aansluitend kunnen de cursisten met begeleiding een commissievergadering en een raadsvergadering bijwonen.

Tijdens de cursus wordt er veel geoefend in een prettige sfeer. Belangstellenden moeten minimaal 17 jaar oud zijn in 2017 en in de gemeente Medemblik wonen. Geïnteresseerd om deel uit te maken van de actiegerichte en inspirerende PWF leden?

Meer weten over de cursus? Bel  Maria Weeber; weeber@euronet.nl of 0229 572258 of meld je aan bij de fractie voorzitter Siem Zeilemaker: 06-22275179. Kijk op www Progressief West Friesland.nl voor meer informatie over PWF.

Reageren via facebook