15.8 C
Medemblik
20 september 2020 15:01
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt en regenachtig

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij ook weer te maken met veel bewolking waar zo nu en dan wat neerslag uit zal vallen, in de middag neemt de buiïgheid toe. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een zwakke tot matige wind uit het het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar net boven het vriespunt.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag is de buiïgheid een stuk minder en is er zelfs wat ruimte voor de zon. De temperatuur loopt op naar 7 graden en de wind is matig en waait uit het noordwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik tot net boven het vriespunt.

Het weer na dinsdag

Na dinsdag gaat de middagtemperatuur weer richting de dubbbele cijfers, met op vrijdag een 12 tot 13 graden. De wind draait naar het zuidwesten en is matig, op vrijdag matig tot vrijkrachtig. De nachttemperaturen zullen niet meer in de buurt van het vriespunt komen, donderdagnacht daalt het niet verder dan naar een graad of 8.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?