0.5 C
Medemblik
17 januari 2021 03:41
Medemblik Actueel.

Foto: Roompot-Nederlandse Loterij

Pim Ligthart kon niet verrassen tijdens het Omloop van het Volk

TWISK – Pim Ligthart kon samen met zijn ploeggenoten van Roompot-Nederlandse Loterij niet voor een verassing zorgen tijdens de Omloop van het Volk, de traditionele wielerseizoensopeningskoers van België.

De ploeg van Pim Ligthart kwam niet ongeschonden uit de strijd, een massale valpartij op de Vlaamse kasseinen zorgen voor blessures bij 1 van zijn ploeggenoten. Voor Pim Ligthart zelf was het een weekend om niet snel naar terug te kijken. Dit seizoen overgekomen van Lotto Soudal om meer voor eigen kansen te fietsen kon Pim het niet bolwerken tijdens de finale van de koers. Of het een tekort aan conditie is of doordat hij door pech achterop raakte, Pim Ligthart zal er nog flink aan moeten trekken wil hij weer op zijn oude niveau komen.

Begin februari ging het nog een stuk beter toen Pim Ligthart in de Ronde van Valencia de tweede plaats voor zich wist op te eisen.  De latere winnaar Martin kon hij niet meer achterhalen maar voor een eerste wegwedstrijd was dit een prima resultaat.

Reageren via facebook