Kom op 16 maart kennismaken met Lions Club Opmeer (e.o.)

REGIO – Woon of werk je in dit gebied? Ben je graag maatschappelijk actief? Vind je het leuk andere mensen te helpen? Houd je van samenwerken en netwerken? Wil je je horizon verbreden? Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan op 16 maart met ons kennis maken.

Lions Club Opmeer is een dynamische serviceclub met nu 22 leden. Het is onze ambitie om uit te breiden naar      30 leden en daarom zijn we op zoek naar nieuwe mensen. Bekend is dat wij fondsen werven voor goede doelen in de regio West-Friesland. Minder bekend is dat de serviceclub een aantal keer per jaar interessante bedrijven bezoekt, boeiende sprekers uitnodigt en sportieve evenementen organiseert. Inmiddels heeft Lions Club Opmeer een breed netwerk onder bedrijven en instellingen in West-Friesland.

De leden van de Lions Club Opmeer komen uit heel Midden West-Friesland; de club maakt deel uit van Lions Club International/Nederland. Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om zowel lokaal als wereldwijd anderen hulp te bieden die ze nodig hebben door het organiseren van acties en evenementen. Het motto is: “We serve”.

Wat heeft Lions Club Opmeer je te bieden?

Acties die plezier geven aan deelnemers, sponsors en de Lionsleden zelf. Onze jaarlijks terugkerende acties zijn ondermeer:

  • Old for Old, een rondrit door West-Friesland voor ouderen in 75 oldtimers
  • Lions Opmeer Golf Open
  • Lions Opmeer Rally.

Om de acties en projecten vaart te geven, vergaderen wij tien keer per jaar, na een gezamenlijke maaltijd. Excursies naar bedrijven en/of sprekers maken ons leven ook tien keer per jaar interessanter. Het mooie werk zit in commissies die ons programma vormgeven, zoals het bestuur, goede doelenacties, ledenwerving, cultuur en PR. In al deze activiteiten kan ook jij je energie en creativiteit kwijt. Het is leerzaam en gezellig. Op onze website lionsopmeer.nl staat meer informatie.

Nieuwsgierig geworden en spreekt het je aan maatschappelijk actief te zijn?

Kom dan op 16 maart 2017 naar café het Huis van Egmond in Hoogwoud. We beginnen om 18.00 uur en gaan met elkaar kennismaken, koken en eten. Na het eten houdt econoom Sjaak Pronk een presentatie over innovaties van Medemblikker-uitvinders uit het heden en verleden. Verder geven we een korte schets over Lions Club Opmeer.

Voor meer informatie, aanmelding voor de kennismakingsavond of een nader gesprek, bel of mail Cor Koeman: 06 22 66 09 26 of mail: cor.koeman@wxs.nl.

Reageren via facebook