11.8 C
Medemblik
25 september 2020 20:14
Medemblik Actueel.

Mara Slippens Nederlands kampioen
Mara Slippens Nederlands kampioen

Mara Slippens Nederlands Kampioen turnen

Hoogwoud – Tijdens het Nederlands kampioenschap turnen van afgelopen weekend in Ahoy Rotterdam was trainster Monique Zwarthoed (Volendam) tezamen met Sam van der Hilst (Nieuwe Niedorp) en Mara Slippens (Spanbroek) van TopTurnen Opmeer afgereisd om deel te nemen in de Jeugd N1 divisie.

Drie medailles

Mara Slippens die zich had gekwalificeerd voor zowel meerkamp als de toestelfinales brug, vloer en sprong keerde terug met maar liefst 3 medailles. Zaterdag tijdens de meerkamp finale turnde zij naar een verdienstelijke 3e plek. Een dag later tijdens de toestelfinales lukte het haar om hierbij nog 2 podiumplekken toe te voegen door op vloer ook een bronzen plek te behalen en op het toestel brug zeer knap Nederlands kampioen te worden.

De toestelfinale sprong, waarop zowel Mara als Sam waren geplaats, werden zij heel nipt achter het podium 4e en 5e. Extra netjes van Sam nadat zij zich 2 weken geleden geblesseerd had en hierdoor niet maximaal heeft kunnen voorbereiden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?