Weerbericht Medemblik – regenachtig, in de middag kans op opklaringen

MEDEMBLIK – Na de mooie zonnige dag van dinsdag gaan wij nu een periode van sterk wisselvallig weer tegemoet. De dag begint met regelmatig een bui maar in de middag neemt de kans op opklaringen toe en krijgen wij misschien ook nog de zon te zien. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een vrij krachtige tot krachtige wind uit het westen. In de nacht naar donderdag koelt het amper af en blijft het regenachtig.

Het weer voor donderdag

Donderdag neemt de kans op een stormachtige wind toe. Op het open veld is er kans op zware rukwinden tot 90km/u en staat er een harde tot stormachtige wind. De hele dag valt er regen waarvan sommigen een buiïge karakter hebben. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden en in de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar een graad of 4.

Het weer na donderdag

Vrijdag een stuk frisser met 6 graden maar ook valt er regelmatig een bui. Het weekend verloopt ook sterk wisselvallig, zaterdag is de meeste kans op een bui bij 8 graden, zondag zullen we ook de zon zo nu en dan te zien krijgen en met 11 graden is het zacht te noemen voor de tijd van het jaar.  Ook na het weekend blijft het sterk wisselvallig met vrij hoge temperaturen voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook