22.9 C
Medemblik
14 augustus 2020 13:30
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselvallig, in de middag kans op opklaringen

MEDEMBLIK – De dag begint met nog wat kans op lichte neerslag, in de middag neemt de kans op opklaringen toe en krijgen wij soms de zon ook nog te zien. De temperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het westen. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar 5 graden.

Het weer voor maandag

Maandag trekt de bewolking helemaal dicht en valt er van tijd tot tijd wat lichte neerslag, de middagtemperatuur is met 10 graden hoog te noemen voor de tijd van het jaar. De wind is vrij krachtig, 5Bft, en waait uit het westen. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 6 graden.

Het weer na maandag

Dinsdag wisselvallig, kans op wat neerslag en een matige tot vrij krachtige wind uit het westen bij een middagtemperatuur van 9 graden. Woensdag neemt de kans op neerslag nog meer toe.De temperatuur loopt op naar 9 graden en de wind is vrij krachtig 5bft. en waait uit het westen. Na woensdag trekt de wisselvalligheid verder aan en vooral op vrijdag gaat het regenen en kan het ook gaan onweren, er staat een vrij krachtige tot krachtige wind uit het westen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?