Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met kans op wat motregen

Schakel nachtmodus in

MEDEMBLIK – Vandaag is het bewolkt en kan er ook soms wat motregen vallen, de middagtemperatuur loopt op naar 12 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 10 graden.

Het weer voor de nieuwe week

Maandag en dinsdag is een copy van vandaag, veel bewolking en soms wat motregen, een middagtemperatuur van 12 graden en de wind is vrij krachtig en waait uit het zuidwesten. Na dinsdag neemt de buienkans af en krijgen wij de zon wat vaker te zien. De wind draait via het zuidwesten naar het noordoosten en is zwak tot matig 2 á 3 Bft. Overdag een temperatuur van rond de 12 graden en in de nachten daalt het kwik richting het vriespunt.

Reageer op dit onderwerp

X