Medemblik Actueel.

Algemeen

Peter Commandeur krijgt taart om zijn tomeloze inzet voor Medemblik

Schakel nachtmodus in

MEDEMBLIK – Peter Commandeur is in Medemblik de persoon die bijna 24 uur per dag zeven dagen in de week bezig is om Medemblik op de toeristtische kaart te krijgen. En om dit te belonen kreeg Peter Commandeur afgelopen vrijdag bezoek van de VVD-fractie van de gemeente Medemblik die hem een heerlijk kado overhandigden.

Een lekkere taart om van te genieten en als steun in de rug voor al zijn inspanningen voor wat hij de afgelopen jaren, en de aankomende jaren allemaal heeft gedaan en gaat doen voor Medemblik.  Wie kent niet ‘Schaatsen op het plein’ Medemblik haar eigen kunstijsbaan eerst bij het Kasteel en afgelopen keer bij de Bonifaciuskerk in Medemblik.  Maar ook is Peter de drijvende kracht achter INMedemblik, het toeristisch platform voor Medemblik.

Reageer op dit onderwerp

X