Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, in de avond kans op lichte sneeuwval

MEDEMBLIK – Vandaag is het wisselend bewolkt en zullen wij ook zo nu en dan de zon te zien krijgen. In de avond trekt de bewolking dicht en kan het lichtjes gaan sneeuwen. De middagtemperatuur blijft steken zo rond het vriespunt bij een matige wind uit het noordoosten waardoor het aanvoelt alsof het -5 is. In de nacht naar zaterdag vriest het 2 graden

Het weekendweerbericht

Zaterdag overdag dooit het 4 graden, is de wind matig en waait nog steeds uit het noordoosten. In de nacht naar zondag blijft het lichtjes vriezen. Zondag wat meer zon en me 3 graden weer boven het vriespunt. De wind blijft uit de noordoost hoek waaien en is matig 3Bft.

Het weer na zondag

Na zondag overdag temperaturen van ruim boven het vriespunt, na dinsdag zelfs oplopend tot 7 á 8 graden maar in de nachten blijft het licht vriezen. De wind draait van oost naar zuid en voert drogere lucht aan waardoor de bewolking grotendeels zal gaan oplossen en ruimte gaat maken voor de zon. De wind is matig 3Bft, later zwak 2Bft.

Reageren via facebook