Medemblik Actueel.

Reunie De Dijk, voorheen de gemeentelijke MAVO Medemblik

MEDEMBLIK – Voor alle oud-leerlingen en -personeelsleden die ooit op Scholengemeenschap De Dijk (voorheen Mavo en Mulo Medemblik) hebben gezeten, wordt vrijdag 17 maart een grote reünie georganiseerd. Deze reünie vindt plaats in sporthal De Muiter (Admiraliteitsweg 6) en de naastgelegen kantine van de school. Bovendien is de school zelf deze avond enkele uren open, zodat iedereen ook daar herinneringen kan ophalen.

Oud-leerlingen en -personeelsleden worden niet apart opgespoord of aangeschreven. De sociale media – en dan met name Facebook – zorgen ervoor dat inmiddels meer dan vijfhonderd mensen aangegeven hebben naar deze reünie te komen. Tijdens de reünie, die om 19.30 uur begint, treedt coverband 8PM op.

Aanmelding geschiedt door overschrijving van tien euro p.p. (of bij maximaal één introducé twintig euro) op rekening NL48 ABNA 0429256124 t.n.v. Atlas College / SG De Dijk, onder vermelding van voor- en achternaam en geboortejaar. Uiterste betaaldatum: 10 maart. Daarna kost een toegangskaart 12,50 euro, contant te voldoen bij de entree. Na aftrek van de kosten wordt het resterende bedrag ter beschikking gesteld aan MirandaMania. Deze stichting houdt zich bezig met de preventie van huidkanker.

Kijk voor meer informatie op Facebook: ‘Reünie SG De Dijk Medemblik‘.

Reageren via facebook