11.9 C
Medemblik
27 mei 2020 09:26
Medemblik Actueel.

HVC wel nieuwe directeur maar nog geen afspraak over het salaris

MEDEMBLIK – Er is al heel veel gepraat over het torenhoge, en sinds de invoering van de Wet Normering Topinkomens (WNT) ook een illegaal salaris, van de directeur van HVC in Alkmaar.  De vorige directeur is mede door alle ophef opgestapt als directeur van HVC waarna op 9 januari 2017 een nieuwe algemeen directeur is aangesteld.

Nu blijkt dat er met deze nieuwe directeur, de heer Steensel, nog helemaal geen afspraken zijn gemaakt over zijn salaris en dit pas wordt gedaan tijdens de aandeelhouders vergadering medio maart. HVC wil niets zeggen of de nieuwe directeur tot die tijd het (illegale) salaris krijgt uitbetaald of een WNT-comform salaris.

Lees ook dossier HVC

Reageren via facebook