Plofkraak Rabobank Wervershoof

WERVERSHOOF – In de nacht van woensdag op donderdag werd een plofkraak gepleegd bij een pinautomaat op het Raadhuisplein. Rond 03.40 uur hoorde een getuige een harde klap.

Er werd een auto gezien met een aantal mannen die heen en weer renden. De auto had moeite met wegrijden omdat de bestuurder blijkbaar de handrem er niet afkreeg. Later bleek er een plofkraak gepleegd te zijn. Onbekend is of er geld buit is gemaakt. Er zouden twee of vier mannen bij betrokken zijn geweest. De auto die gezien is betreft een donkerkleurige Audi.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk vannacht iets gezien hebben dat met deze plofkraak te maken kan hebben. Wellicht dat de daders van te voren al rond hebben gehangen op of in de omgeving van het Raadhuisplein. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Reageren via facebook