8.2 C
Medemblik
25 februari 2021 19:55
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt maar ook kans op een beetje zonneschijn

MEDEMBLIK – Vandaag overheerst opnieuw de bewolking maar in de loop van de dag kan de zon lokaal even te voorschijn komen. De middagtemperatuur schommelt rond het vriespunt bij een matige wind uit het noorden waardoor de gevoelstemperatuur uitkomt op -4. In de nacht naar vrijdag vriest het een graad of 5.

Het weer voor vrijdag

Ook vrijdag veel bewolking en komt de temperatuur opnieuw niet boven het vriespunt uit. De wind draait naar het noordoosten en is matig waardoor het guur aanvoelt. In de nacht naar zaterdag vriest het een graad of 3.

Het weekendweer.

Zaterdag overdag een middagtemperatuur van 3 graden bij opnieuw een matige wind uit het noordoosten. Het is zwaarbewolkt maar uit deze bewolking zal vrijwel geen neerslag vallen. In de nacht naar zondag vriest het 3 graden.  Zondag draait de wind naar het oosten maar voor de rest is het een kopie van zaterdag.

Reageren via facebook