Weerbericht Medemblik – eerst nog kans op neerslag, later droog en opklaringen

MEDEMBLIK – De dag start met nog wat kans op lichte neerslag, in de loop van de dag gaat het opklaren en krijgen wij zelfs nog een glimp van de zon te zien. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een zwakke tot matige wind uit het oosten.

Het weer na zondag

Maandag overdag droog maar wel hoofdzakelijk bewolkt, de middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een meest matige wind uit het zuidoosten. Na maandag krijgen wij weer een periode van winterse temperaturen. Zeker na woensdag lijkt de temperatuur ook overdag niet meer boven het vriespunt uit te komen en daalt de temperatuur in de nachten naar rond de -5 en op open vlaktes nog iets lager.

Of dit een echte tweede winterse periode gaat inluiden zijn de berekeningen het nog niet eens met elkaar. Voor nu lijkt het erop dat na volgend weekend de temperatuur weer boven het vriespunt komt te liggen, zowel overdag als in de nachten

Reageren via facebook