13 C
Medemblik
27 september 2020 03:01
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: geregeld zon maar vanavond kans op regen

MEDEMBLIK – Na het sombere en bewolkte weer van de afgelopen dagen vandaag weer eens een dag met geregeld wat zonneschijn al blijft de bewolking wel aanwezig. De middagtemperatuur schommelt rond de 7 graden bij een zwakke zuidoostelijke wind die in de loop van de middag naar het noorden/noordoosten gaat draaien. Aan het einde van de middag en vanavond gaat het regenen, lokaal kan er tot 5mm gaan vallen. In de nacht naar maandag blijft het regenen en daalt het kwik naar 5 graden.

Maandag gaat een regenachtige dag worden met een middagtemperatuur van tegen de 10 graden, lokaal kan het stevig doorregenen en kan er tot 10mm of meer gaan vallen. De wind waait uit het noorden en is matig tot vrij krachtig. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 6 graden.

Dinsdag is een kopie van maandag al draait dan wel de wind wat meer naar het westen/zuidwesten maar blijft matig tot vrij krachtig. Met 9 á 10 graden in de middag is het vrij zacht te noemen voor de tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?