Weerbericht Medemblik – droge start, later toenemende kans op neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag begint droog maar in de loop van de middag neemt de kans op een bui toe en zeker vanavond kan het gaan regenen. De middagtemperatuur blijft met 6 graden aan de lage kant. De wind is zwak, 2Bft, en waait uit het zuidoosten tot zuiden.

Het weer voor vrijdag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Medemblik, met morgenmiddag nog wel kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 6 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 5 °C.

Het weer na vrijdag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 6 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 1 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag toe en stijgt de temperatuur tot 10 °C overdag en 8 °C ’s nachts.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.