12.4 C
Medemblik
7 juli 2020 23:17
Medemblik Actueel.

Omloop Vlietlanden dit jaar op 26 maart

ONDERDIJK – De Omloop van de Vlietlanden vindt dit jaar op zondag 26 maart plaats. De trainingsomloop rond het golfpark de Vlietlanden in Onderdijk geldt als ideale voorbereiding op het wielerseizoen. De Omloop van de Vlietlanden, georganiseerd door de actie Stichting Enkhuizer Wielerstad, gaat pas zijn zevende editie in.

De renners krijgen 100 kilometer voorgeschoteld. Voor de categorie nieuwelingen en vrouwen telt de koers een zestigtal kilometers. De honderd kilometer lange wedstrijd staat open voor alle categorieën vanaf de nieuwelingenleeftijd.

Er wordt gestreden in een tweetal categorieën. Elite, beloften, junioren, Amateurs en Sportklasse-renners starten exact om 11.00 uur. Direct daarna volgt het vertrek van de nieuwelingen aangevuld met alle damescategorieën.

De inschrijving vindt plaats in de kantine van Golfbaan de Vlietlanden aan de Grutteweide in Onderdijk. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?