Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en vrijwel droog

MEDEMBLIK – Vandaag wordt de beste dag van de week, de zon zullen wij met enige regelmaat te zien krijgen en het blijft zeker tot aan de avond droog. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige later vrij krachtige wind uit het westen. In de avond neemt de kans op een bui toe en in de nacht naar woensdag koelt het af naar 8 graden.

Het weer voor woensdag

Woensdag wordt een natte bewolkte dag, er vallen geregeld enkele buien. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 10 bij een krachtige wind uit het westen. In de nacht naar donderdag blijft het regenen en trekt de wind nog iets aan.

Het weer na woensdag

Donderdag staat er veel wind en zijn er zelfs windvlagen tot 85km/u mogelijk. Met 10 graden blijft het vrij warm voor de tijd van het jaar en ook in de nacht naar vrijdag blijft het hard waaien en valt er regen.

 

Reageren via facebook