Medemblik Actueel.

78000 euro voor openhouden consultatiebureaus Abbekerk en Andijk

MEDEMBLIK – Het bracht wethouder Joset Fit zelfs dusdanig in de knel dat zij een deel van haar taken als wethouder moest overdragen om zich volledig te kunnen concentreren op taken die overbleven. En 1 an die taken om in goede banen te leiden zijn de consultatiebureaus in Abbekerk en Andijk die zij wilde gaan opheffen maar werd teruggefloten door de gemeenteraad.

Nu komt dan de wethouder met een voorstel om 78000 euro te investeren in beide consultatiebureaus om deze ook in 2017 gewoon open te houden. De gemeenteraad vroeg om een korte termijn oplossing voor dit probleem om dan later dit jaar voor een definitieve oplossing te kunnen kijken voor behoud van beide consultatiebureaus.

 

Reageren via facebook