12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:02
Medemblik Actueel.

Nieuwbouw zwembad Wervershoof uitgesteld

WERVERSHOOF – Het college van Medemblik heeft de plannen om de Zeehoek te verplaatsen weer in de kast gelegd vanwege de hogere bouwkosten waar zij mee te maken hebben gekregen waardoor deze niet langer in het budget valt dat de gemeenteraad hiervoor heeft uitgetrokken.

Van uitstel naar afstel?

Met de bouw van het zwembad is een bedrag van ruim 7.5 miljoen gemoeid en mede door de krapte op de bouwmarkt stijgen de prijzen sneller dan verwacht waardoor ook de uitgetrokken 7.5 miljoen niet genoeg blijken te zijn. Het college moet daarom pas op de plaats maken en zal de (definitieve) plannen nog niet naar de gemeenteraad sturen.  Of nu van uitstel afstel komt is niet te voorspellen.

Lees ook: Medemblik kiest definitief voor nieuwbouw zwembad de Zeehoek… maar…

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?