Medemblik Actueel.

Patrick Terwijn
Voetbal

Patrick Terwijn nieuwe hoofdtrainer SV DESS

Schakel nachtmodus in

BENNINGBROEK/SIJBEKARSPEL- Het bestuur van SV DESS is verheugd en trots te kunnen mededelen dat het erin is geslaagd om Patrick Terwijn uit Anna Paulowna te contracteren als hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018. De huidige trainer Ruud Wiersma heeft aangegeven om SV DESS na een succesvol dienstverband van vier jaar aan het einde van dit seizoen te verlaten. 

Patrick Terwijn

Patrick Terwijn is momenteel hoofdtrainer van Kleine Sluis zaterdag. Na twee seizoenen te hebben gefunctioneerd als hoofdtrainer en daarvoor vijf jaar als trainer bij zondag 2 was het voor hem tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Het bestuur en de sollicitatiecommissie zijn ervan overtuigd dat we in de persoon van Patrick Terwijn een jonge en ambitieuze trainer hebben aangetrokken die met een frisse blik de talentvolle jonge selectie nader kan vormen en we zien uit naar een succesvolle samenwerking.

Reageer op dit onderwerp

X