Voetbal: Voorbeschouwing Strandvogels 1 – Kwiek ’78 1

ONDERDIJK – In de tweede thuiswedstrijd op rij ontmoet Strandvogels komende zondag Kwiek ’78. In mijn verslag over de wedstrijd Strandvogels-Woudia vroeg ik mij af of Strandvogels leed aan een thuiscomplex. Dat was natuurlijk een tikkeltje overdreven na twee verloren thuiswedstrijden. Het is echter wel van belang dat Strandvogels niet opnieuw averij oploopt in een thuisduel, want voor je het weet zit je echt in de hoek waar de klappen vallen.

Strandvogels heeft een uitstekende thuisreeks tegen Kwiek ’78 staan, de laatste vijf duels werden allemaal gewonnen. En met 22 goals voor en 9 goals tegen blijken het ook productieve wedstrijden te zijn. De uitschieter in dat opzicht was de 8-3 overwinning in het seizoen 2013-2014. Een dergelijk uitslag zou Strandvogels ook nu uitstekend van pas komen. Want kansen creëren gaat prima, kansen benutten lijkt nog wat lastig dit seizoen.

Reageren via facebook