Alles gesloopt door tuig uit Medemblik (Foto: FC Medemblik )

Duizenden euro’s schade door slooptuig bij FC Medemblik

MEDEMBLIK – Het huilen staat het bestuur van FC Medemblik dichterbij dan lachen op dit moment toen zij zagen wat door slooptuig aan de tribune van de club is aangericht. Voor vele duizenden, mogelijk zelfs ettelijke tienduizenden euro’s aan schade aan apparatuur en aan de tribune is er aangericht.

De club roept iedereen op die ook maar iets heeft gezien of het vermoeden heeft wie dit hebben gedaan te bellen met de politie via 0900-8844(tuig) of als u liever anoniem belt via 0800-7000. De club kan dan de schade verhalen op deze jongeren.

De club heeft aangifte gedaan bij de politie en hoopt dat de daders zo spoedig mogelijk worden gevonden. Onderzoek door de recherche moet de politie op een mogelijk spoor naar de daders brengen.

Reageren via facebook