Spelers Nieuweboer moeten afwachten op besluit tuchtcommissie na staken wedstrijd tegen Reigerboys

WERVERSHOOF – Nieuweboer H1 vertrok met veel vertrouwen naar Heerhugowaard voor de wedstrijd tegen het nog puntloze Reigerboys. In de Deimoshal trof Nieuweboer een gewijzigd en gemotiveerd team. Nieuweboer begon slecht aan de wedstrijd, waarin Reigerboys vanaf de aftrap goed druk zette op de Nieuweboer speler in balbezit. 

Een verkeerde pas van Nieuweboer leidde in de beginfase de voorsprong van Reigerboys in. De wedstrijd werd nu grimmiger. In de laatste 5 minuten voor de wissel scoorde Jelle Schouten in overtal de gelijkmaker, zette Lex Schilperoort op fraaie wijze de 1-2 op het scorebord. Vlak voor tijd werd een goede aanval van Nieuweboer niet benut en in de tegenaanval scoorde Reigerboys de gelijkmaker.

Vlak na de wissel strafte Lex Schilperoort slordig verdedigen doeltreffend af. De spelers van Reigerboys begonnen meer te praten en slordiger te spelen. Na ca 12 minuten in de 2e helft wederom een tijdstraf voor Reigerboys. In de overtal situatie een duel om de bal, waarin Sven Deen grof werd aangevallen. Hierdoor de 2e tijdstraf en na praten de 3e tijdstraf voor Reigerboys en de wedstrijd gestaakt bij de 3-2 voorsprong voor Nieuweboer.

Nu afwachten wat de tuchtcommissie beslist.

Komende vrijdag speelt Nieuweboer H1 om 20.30 de laatste wedstrijd van het kalenderjaar in de Dars tegen Pellor uit Den Helder.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.