Hans en Hanneke Brouwer rijden de Nokian Navigate North 2017 voor Stichting de Tulp

ANDIJK – Eind januari neemt Team All Round Navigators (Hans en Hanneke Brouwer) deel aan de Nokian Navigate North 2017. Dit is een navigatie-rally over 7000km in 8 dagen. 13 januari krijgen de deelnemers de eerste coördinaten door waar zij vrijdagavond 20 januari om 20.00uu moeten zijn. Er is alleen bekend dat het richting het Noorden is en als tip is gegeven, dat dit 14 uur rijden vanaf Utrecht is. Daarna krijgen de teams iedere morgen na het instappen via SMS de volgende coördinaten door. De dag-etappe bestaat uit 3 deel-etappes. Daarnaast krijgen de rijders coördinaten door voor bonuspunten, maar ook van maluspunten. Verder kunnen zij punten verdienen door het rijden van de kortste afstand en de ideale tijd. Voor te snel rijden krijg je strafpunten.

Dit jaar rijden er 42 teams. Ieder team rijdt voor een zelf gekozen goed doel. Team All Round Navigators  rijdt dit jaar voor Stichting Vrienden van de Tulp. De Tulp is een zorgboerderij, die dagbesteding biedt aan mensen met dementie en aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Bedrijven mogen voor een bedrag vanaf € 200,00 met hun sticker op de auto en particulieren mogen bij een bedrag vanaf €25,00 met  een tulp op de auto, die zij kunnen invullen met hun wens en/of naam.

De auto begint aardig vol te raken; 14 januari gaan de stickers erop. De Nissan Terrano is een van de oudste auto’s die meedoen, maar is er bijna klaar voor. Zo is er een ledverlichtingsbalk gemonteerd voor goed zicht (op overstekende elanden en/of rendieren) en hangt het track & trace systeem reeds in de wagen. Via dit systeem worden wij continu gevolgd door de back-office, maar dit kan ook door het thuisfront en/of iedereen die de rijders wil volgen; via www.navigatnorth.nl/ of de app.

Reageren via facebook