16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:00
Medemblik Actueel.

Skeeler mee, tegen kanker

Medemblik – Ben jij schaats-of skeelerfan? En wil jij meedoen aan een groots sportief event en een bijdrage leveren aan KWF Kankerbestrijding? Geef je dan op voor de Skeelermarathon tijdens de live tv-show ‘Marathon Live’ op woensdag 20 april in Almere. De finish wordt rechtstreeks uitgezonden op NPO 1 door de TROS/AVRO.

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Iedereen kent wel een geliefde, vriend of collega met deze ziekte. Jij kunt je steentje bijdragen en meeskaten tijdens de tv-show ‘Marathon Live’. Het plein voor de Schouwburg in Almere wordt speciaal omgetoverd tot een waar skeelerparcours met muziek en allerlei leuke activiteiten.

Trommel je vrienden, collega’s of familie op en help mee! Het aantal plaatsen is beperkt dus geef je snel op via kwfmarathonweken.nl/skeelermarathon

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?