13.7 C
Medemblik
25 september 2020 03:01
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – code oranje vanwege ijzel in de ochtend

MEDEMBLIK – Het is uitkijken geblazen vanochtend op de wegen, de sneeuw gaat in de loop van de ochtend over in regen en samen met de bevroren ondergrond gaat dit voor spekgladde wegen zorgen. Het KNMI heeft hiervoor dan ook code oranje uitgegeven en Rijkswaterstaat roept iedereen op die niet de weg op hoeft dit ook niet te gaan doen. Vanmiddag is de ellende voorbij en loopt de temperatuur snel op richting de 4 á 5 graden. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar rond de 3 graden.

Het weer voor zondag

Zondag is weer een herfstachtige dag, met veel bewolking maar ook soms wat ruimte voor de zon. De hele dag kan er soms wat lichte motregen vallen en de middagtemperatuur loopt op naar 8 graden. De wind is matig en waait uit het westen. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar 5 graden.

Het weer na zondag

Na zondag neemt de wind toe tot vrij krachtig en met een middagtemperatuur schommelend rond de 8 graden is koning winter ook weer het land uit. De nachttemperaturen schommelen rond de 6 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?