Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: zon en bewolking wisselen elkaar af

MEDEMBLIK – De aankomende 2 weken komt ons weer niet vanuit het zuiden van Europa maar vanaf de oceaan en de Noordzee en dat zorgt ervoor dat bij ons de komende tijd de temperaturen iets onder normaal blijven.

Vandaag is het wisselend bewolkt maar het blijft wel droog. De middagtemperatuur schommelt zo rond de 19 graden bij een matige maar boven open vlaktes en water soms vrij krachtige wind die waait uit het westen/noordwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 12 graden.

Ondanks dat het iets onder normaal warm is, is de zon krachtig genoeg om de uv-index naar 7 te brengen dus goed insmeren is het advies.

Woensdag is een kopie van vandaag, overdag een graad of 18 á 19 een matige soms even vrij krachtige wind uit het noordwesten en zon en bewolking dat elkaar aflost. Donderdag is er meer bewolking maar met 20 graden ook weer iets warmer omdat de wind dan wat meer uit het westen gaat waaien.

Lang duurt het plezier niet, vrijdag en zaterdag komen we niet hoger uit dan een graad of 18/19, wel zijn er flinke zonnige perioden.  De wind blijft uit het westen/noordwesten waaien en is overwegend matig van kracht. Op zonda kan er lokaal mogelijk een spatje regen gaan vallen.

Voor meer weer..  kijk op de website van ons weerstation.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook